Medlemsavgift 2021

Till alla medlemmar i Christianstad Divers inför 2021

Det är hög tid att betala in medlemsavgiften för 2021. Avgiften måste vara inbetald innan årsmötet om du ska ha rösträtt. Mötet är ännu inte är spikat, men kommer att hållas under februari.

Det är ju självklart inte bara därför du ska betala avgiften utan för alla de fina fördelar du får genom att vara medlem i vår klubb som drivs helt ideellt.

Du får som medlem bl. a. tillgång till föreningens kompressor, 2 st. Oxyboxar plus tillhörande säkerhetsutrustning med dykflagga mm., hjärtstartare (är beställd och förhoppningsvis leverans till jul), samt träningstid i Tivolibadet på fredagar mellan 20.00–21.00. Sist men inte minst tillgång till våra aktiviteter, dykningar och kompetenta medlemmar som både har erfarenhet och kunskap och som har kul tillsammans. Christianstad Divers har även flera instruktörer för dem som vill vidareutbilda sig eller ta dykcertifikat. Vi håller årligen utbildning i hjärt-lungräddning samt hjärtstartare.

 Klubben drivs helt och hållet av oss som är medlemmar och du har därför stora möjligheter att påverka vår verksamhet och vilka olika aktiviteter vi vill genomföra. Återkommande aktiviteter är bland annat dykhelger i Bohuslän samt städning av Åhus hamn.

Du som medlem förväntas aktivt delta i arbetet efter förmåga och vi har därför flera medlemsmöten under året, samt planering av dykningar mm. till vilka alla är välkomna.

Medlemsavgiften för 2021 är 350 kr, och 100 kr för pingvin (upp till 18 år), samt 400 kr för fria luftfyllning per år. Vi har träningstid i simhallen fredagar kl 20.00―21.00.    

Välkomna till ett spännande och aktivt dykår 2021 önskar styrelsen.