Dykning vid Väjern 27 april-2 maj

Valborgshelgen planerar Christianstad Divers dykning vid Väjern där västkusten är som bäst. Kostnad 2000 kr för 4 nätter.

Stugan är av vandrarhemstyp med totalt 32 sängplatser. Övervåningen är utrustad med åtta 3-bäddarsrum plus ett 4-bäddsrum samt ett logement. Det finns även samlingssal, matsal, tre toaletter och två kompletta kök.

Rummen är utrustade med garderob och låsbar dörr. Logementet är utrustat med 2st våningssängar och garderober. Det finns ett värdeskåp i korridoren.

Köken är utrustade med fem kylskåp, skafferier, två spisar, två diskbänkar, porslin, bestick, köksredskap och kaffebryggare. Det finns även flera frysar och en microvågsugn.

I nedervåningen finns gemensamma duschar, gemensam bastu, förvaringsutrymmen och torkmöjligheter för dykutrustningar, kompressor, fyllningsramper för 200 och 300 bar (5×200 o 6×300 samtidigt), flytvästar, båtutrustning och dykskärmar.

I hamnen ligger tre stycken båtar (2 med utombordsmotorer och en med inombordsmotor) samt en båt på trailer står på parkeringen.

Kontakta Peter Andersson för mer information

About Peter Andersson 5 Articles
Dykinstruktör CMAS Styrelseledamot